Vouwdoos met magneetsluiting

Za 12 en zo 13 december 2020 – Vouwdoos met magneetsluiting – docent Adelheid van Rossum van Boxes and Books HELAAS HEBBEN WE DEZE LEERZAME ZATERDAG MOETEN ANNULEREN!ER VOLGT BINNENKORT EEN NIEUWE DATUM. Deze prachtige doos is in alle eenvoud een sieraad om je boek. We gebruiken Zaansch bord, hout en sierpapier, met een onzichtbare sluiting van magneten. Deze conserverende doos is bedacht door Eva Szily. Kosten € 120,- inclusief lunch en materiaal.  

Enkelkaternbindingen

DEZE LEERZAME ZATERDAG IS GEANNULEERD VANWEGE DE CORONA MAATREGELEN.WE GAAN OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE DATUM! Zaterdag 14 november 2020 – docent: Wilma van Driel – 12 boekjes maken we, waarin steeds een katern van een ‘jasje’ wordt voorzien. Het kan een eenvoudig omslag zijn, een lange wikkelstrook met envelopsluiting, een op linnen genaaid en verstevigd exemplaar of een envelop voor meerdere losse blaadjes. Alles komt aan bod! Er zijn weer nieuwe vondsten bij! Kosten: € 100- inclusief materialen en lunch

Japanse vouwdoos

Za 8 februari 2020 – docent: Adelheid van Rossum, Boxes and Books – locatie: Boekbinderij Papyrus Deze doos ziet eruit als een flexibele map die om een boek gevouwen wordt. Met een Japans sluitbeentje wordt hij bijeengehouden. De bekleding van het boek is afgestemd op de binnenbekleding van de vouwdoos en samen vormen zij een mooi geheel.