Anna van Rietschoten

Mijn liefde voor boekbinden en dozen maken begon lang geleden met het maken van een eenvoudig boek van papier, grijsbord en linnen. Ik heb een passie voor papier, vorm en design en ben gefascineerd door alle mogelijkheden in bindingen en structuren. 

Sinds december 2020 ben ik met veel plezier werkzaam in het atelier.

Na het volgen van lessen boekbinden bij Wilma van Driel, heb ik de opleiding gevolgd en mijn diploma behaald bij de vakopleiding Handboekbinden in Hilversum en mijn hart verloren aan dit mooie vak. Het is als boekbinder een voorrecht om een unieke presentatie te ontwerpen en uit te voeren in de vorm van een boek, doos of bijzondere binding. Daarnaast geef ik graag een boek dat u al heeft, een tweede leven. 

Meer informatie over mij en mijn eigen binderij Anna in Paperland kunt u ook vinden op: www.annainpaperland.com